آبان ۸, ۱۳۹۹

افزایش اسید اوریک خون با مصرف نوشیدنی های قند دار

تحقیقات نشون میدن که مصرف نوشیدنیای قنددار مانند آبمیوهای صنعتی موجب افزایش احتمال دچار شدن به مخصوصا در بین زنان می شه، با اینکه در شرایط طبیعی معمولا احتمال ابتلای زنان به این مریضی تقریبا کمه. مصرف نوشیدنیای قنددار سطح اسید اوریک خون رو بالا برده و در نتیجه خطر دچار شدن به نقرس رو زیاد می کنه.

مصرف نوشیدنیای قنددار و افزایش اسید اوریک خون

در این مطالعه که در دانشگاه بوستون انجام شد، رابطه بین مصرف نوشیدنی های قنددار و گسترش نقرس در گروه بزرگی از زنان بررسی شد. در این تحقیق که ۲۲ سال به طول رسید، ۷۸۹۰۶ زن که در اول مطالعه به نقرس گرفتار نبودن بررسی شدن. یافته ها نشون داد که مصرف نوشیدنیای قنددار موجب افزایش خطر دچار شدن به نقرس می شه.

زنائی که هر روز از این نوشیدنیا مصرف می کردن ۷۴ درصد بیشتر در خطر نقرس بودن و مصرف نوشیدنیای قنددار به اندازه دو یا چند لیوان در روز این خطر رو ۲.۴ برابر بیشتر می کنه. محققان پیشنهاد می کنن که واسه پیشگیری از بیماریای طولانی از جمله نقرس مصرف نوشیدنیای قنددار رو به کمترین حد ممکن برسونین.

یک مطلب دیگر:   امن ترین صندلی های هواپیما کجاست؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *