افزایش خطر مرگ با مصرف گوشت قرمز

یافته های یه تحقیقات ۲۸ ساله در دانشگاه هاروارد نشون میده که مصرف زیاد گوشت قرمز خطر مرگ و شکل های جور واجور بیمارهای کشنده از جمله سکته قبلی و مغزی رو چند برابر می کنه.

 

 

 

یافته های منتشر شده یه تحقیقات طولانی در دانشگاه هاروارد که روی ۳۷ هزار و ۶۰۰ مرد و ۸۴ هزار و ۴۰۰ زن انجام شده نشون میده که مصرف زیاد و همیشگی گوشت قرمز به عنوان یه سم کشنده تلقی می شه.

 

 

مشکل، سکته و حمله قلبی، سرطان، مرض قند، کلسترول و چربی خون از جمله بیماریایی هستن که نتیجه مستقیم استفاده زیاد از گوشت قرمزه.

 

 

پروفسور فرانک هو استاد بخش بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد این تحقیق و بررسی رو هدایت می کنه. به گفته پروفسور هو از این عده تا الان حدود ۲۴ هزار نفر فوت شدن که دلیل مرگ شش هزار نفر از اونا مشکل گزارش شده.

 

 

یافته های این تحقیق نشون دهنده اون هستش که مصرف روزانه گوشت قرمز به حالت گوشت خام ۱۳ درصد و به حالت اجناس فرآوری شده مانند کالباس، سوسیس و همبرگر ۲۰ درصد احتمال مرگ رو زیاد می کنه.

 

 

هم اینکه براساس این تحقیقات مصرف خشکبار ۱۹ درصد، گوشت مرغ، پرندگان، غله و سبزیجات ۱۴ درصد و حبوبات و لبنیات ۱۰ درصد طول عمر آدم رو زیاد می کنن.

 

 

براساس نتایج گزارش براثر به کار گیری یافته های این تحقیق به متوسط عمر ۳/۹ درصد مردان و ۶/۷ درصد زنائی که در این تحقیق مشارکت داشتن، اضافه شده.

 

منبع:ایرنا

 

 

 

 

 

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *