فرضیه فرعی دوازدهم بین نتیجهگرایی و عملکرد کارکنان قوه قضائیه- مرکز امور شوراهای حل اختلاف رابطه معناداری وجود دارد. همبستگی اسپیرمن رگرسیون برای بررسی رابطه بین نتیجهگرایی و عملکرد کارکنان از آزمون ضریب همبستگی اسپیرمن و تحلیل رگرسیون استفادهشده است. همانطور که مشاهده میشود نتایج بهدستآمده از هر دو آزمون سطح معناداری کوچکتر از ۰۱/۰ را نشان میدهند و ضرایب محاسبهشده مثبت میباشند؛ در نتیجه فرض صفر در سطح ۹۹/۰ اطمینان رد شده و فرض مخالف مبنی بر وجود رابطه مثبت بین نتیجهگرایی و عملکرد کارکنان پذیرفتهشده است. بنابراین میتوان ادعا کرد که بین نتیجهگرایی و عملکرد کارکنان قوه قضائیه- مرکز امور شوراهای حل اختلاف رابطه معناداری وجود دارد.
خلاصه نتایج آزمون فرضیههای تحقیق در این تحقیق یک فرضیه اصلی و دوازده فرضیه فرعی مطرحشده است و با استفاده از آزمون ضریب همبستگی اسپیرمن و تحلیل رگرسیون مورد آزمون قرارگرفتهاند. نتایج به دست آمده در هر دو آزمون هم سو با یکدیگر بوده است. در مورد متغیر فرهنگسازمانی و برخی از مؤلفههای آن شامل جهتدهی، یکپارچگی و وحدت، کنترل، هویت، سیستم پاداش، تحول سازمانی و نتیجه گرایی با رد فرضیههای صفر، فرضیات مخالف مبنی بر تأثیر هر یک بر عملکرد کارکنان تأییدشده است؛ و در مورد سایر مؤلفهها یعنی: نوآوری فردی، تحمل مخاطره، روابط مدیریت، تحمل تعارض و الگوهای ارتباطات فرضیههای مخالف مبنی بر تأثیر هر یک بر عملکرد کارکنان رد شده است.
آزمون فریدمن جهت اولویتبندی مؤلفههای مؤثر بر عملکرد کارکنان در جامعه مورد مطالعه از آزمون فریدمن استفادهشده است و مؤلفهها مورد مقایسه قرارگرفتهاند. نتایج آزمون فریدمن مطابق جدول ۴‑۳۲ نشان میدهد تعداد سطرهایی که هر یک از ۷ مؤلفه مقدار گرفتهاند برابر ۵۷ میباشد. در این جدول همچنین مقدار آماره آزمون و سطح معناداری آزمون ارائهشده است. سطح معناداری صفر نشان میدهد فرض صفر یعنی برابر بودن میانگین تمام مؤلفهها با اطمینان ۹۹/۰ رد میشود. همچنین در جدول ۴‑۳۱ میانگین رتبه هر یک از ۷ مؤلفه را به روش فریدمن نشان میدهد که با توجه به نتایج موجود میتوان بیان نمود که نتیجهگرایی و تحولسازمانی دارای بالاترین میانگین رتبهای هستند. جدول ۴‑۳۱- مقایسه میانگین رتبهای مؤلفههای مؤثر بر عملکرد کارکنان
برای دانلود متن کامل این فایل به سایت torsa.ir مراجعه نمایید.